Sport

Poraz Konstantina i pobeda Partizana obeležili prvi dan Kupa Radivoja Koraća

Završni turnir Kupa Koraća počeo je porazom niškog Konstantina i pobedom Partizana. Veliki broj policajaca ali i pripadnika Žandarmerije obezbeđivalo je halu Čair za vreme odigravanja obe utakmice. Ostaje možda žal što je više posetilaca bilo na drugoj utakmici kada je igrao proslavljeni ali beogradski Partizan, umesto da posećenija bude prva utakmica kada je igrao i izgubio niški Konstantin.

U prvoj utakmici večeri, košarkaši Konstantina nisu uspeli da prođu u polufinale Kupa Radivoja Koraća, savladala ih je ekipa Mega Leksa rezultatom 78:61. Najefikasniji u timu Mega Leks bio je Rade Zagorac sa 15 poena, dok je u Konstantinu najefikasniji bio Danilo Tasić koji je upisao 23 pogodaka.

U drugoj utakmici, pred prepunom halom Čair i raspoloženim navijačima crno-belih Partizan je savladao FMP sa 85:83 u neizvesnoj utakmici do samog kraja. Ovom pobedom košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

U samom navijačkom jezgru crno-belih navijača, bila su i dva četvorogodišnja mališana koja su zdušno navijala za omiljeni klub. Ta slika govori da je bezbednost bila na visokom nivou i potvrđuje tvrdnje da su Nišlije željne velikih sportskih događaja, a kada se oni i dogode mi smo odlični domaćini.

TV Arena sport prenosi uživo sve mečeve iz Niša.

“Žućkovu levicu” brani Crvena zvezda Telekom koja sutra igra sa Smederevom u 21 sat.

12516302 10201400180362581 948525617 n

RASPORED UTAKMICA I PRENOSA (SVI MEČEVI NA ARENA SPORT 1):

petak, 19. februar:

Metalac – Borac Čačak (18h)

Crvena zvezda Telekom – Smederevo (21h)

Polufinala su na programu u subotu od 17 i 21 sat, a finale u nedelju sa početkom u 21 sat.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com