Sport

Počinje Kup Radivoja Koraća

U Nišu danas počinje na završni turnir Kupa Koraća. U prvom četvrtfinalnom meču od 17 sati sastaće se Mega Leks i Konstantin, a od 21 čas Partizan NIS i FMP. Finale je zakazano za nedelju 21. februara u 21 čas.

TV Arena sport će prenositi svih sedam mečeva iz Niša.

“Žućkovu levicu” brani Crvena zvezda Telekom koja je trjumfovala u poslednja tri izdanja. Ekipa Dejana Radonjića odbranu titule počinje četvrtfinalnim duelom sa Smederevom u petak. Ipak Nišlije se najviše raduju nastupu niškog Konstantina koji igra večeras sa Mega Leksom u 17 sati.12722099 10201396469589814 423479171 n

RASPORED UTAKMICA I PRENOSA (SVI MEČEVI NA ARENA SPORT 1):

četvrtak, 18. februar:

Mega Leks – Konstantin (17h)

Partizan – FMP (21h)

petak, 19. februar:

Metalac – Borac Čačak (18h)

Crvena zvezda Telekom – Smederevo (21h)

Polufinala su na programu u subotu od 17 i 21 sat, a finale u nedelju sa početkom u 21 sat.

“Telekom” donira tri evra za svaki poen

Kompanija Telekom Srbija, jedan od sponzora Košarkaškog saveza Srbije za svaki poen doniraće tri evra u dinarskoj protivvrednosti za humanitarne svrhe.

Kako se navodi u saopštenju, donacija je namenjena najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima sledećih ustanova: Specijalnoj školi “Bubanj”, Ustanovi socijalne zaštite centar “Mara”, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Duško Radović” i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar”.

“Na ovaj način, turnir koji nosi ime velikog čoveka i košarkaša Radivoja Koraća poslaće i humanu, ljudsku poruku o solidarnosti sa onima kojima je pomoć najpotrebnija. Telekom Srbija poziva sve Nišlije i ljubitelje košarke u halu Čair gde će, pored prilike da gledaju najbolje srpske klubove, moći da učestvuju i u brojnim zanimljivim košarkaškim igrama i tako osvoje mobilni telefon i druge nagrade namenjene najuspešnijima. Nadamo se da će strelci biti raspoloženi, pa pozivamo trenere i košarkaše da se igra na koš više”, poručuju iz Telekoma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com