Politika

SNS ubedljivo prva u anketi Niških Vesti

Srska napredna stranka i partije okopljene oko ove stranke, su prema anketi Niških Vesti zauzele ubedljivo prvo mesto. Po broju glasova u anketi koju su Niške Vesti sprovele na  svojoj facebook strani, za SNS glasalo je 68 odsto čitalaca Niških Vesti.

Niške Vesti predložile su političke opcije i moguće koalicije, želeći da na taj način “preispitaju” javno mnjenje pred predstojeće izbore koji nas očekuju na proleće.

Naši pratioci mogli su da glasaju za svoju političku opciju lajkom na sliku.

Prema anketi Niških Vesti ubedljivo prva je “moguća” koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke sa 68 odsto glasova. Drugi na listi, ali sa daleko manjim brojem glasova su njihove nekadašnje političke kolege iz Srpske radikalne strnke sa 11 odsto. 9 procenata čitalaca Niških Vesti svoje poverenje dalo je novoformiranoj Levici Srbije i njenoj mogućoj koaliciji sa partijom Dosta je bilo.

Ujedinjena opozicija Srbije koju čine SDS, LDP, DS, ZZS, NS i NPS ostvarilila je tek 7 posto glasova. Koalicija koju bi činila Demokratska stranka Srbije i Dveri prema našoj anketi ne bi prošla cenzus i dobila bi samo četiri odsto glasova.

Potpuno neočekivano, najmanji broj glasova dobila je koallicija SPS-PUPS-JS, samo jedan odsto.

Ipak, kako će zaista i glasati građani Niša i Srbije, znaće se nakon izbora.

[foldergallery folder=”images/galleries/anketa”]

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com