Društvo

U PAKLENOM CARSTVU JEFTINE PROSTITUCIJE U SRBIJI: Ovde se za seks PLAĆA VEČEROM!

Kakva roba, takva i cena, pa iako je zvanična tarifa deset evra za “klasičnu obradu”, kako kažu stanovnici ovog kraja, sve je stvar dogovora i tražnje.

Posrnuće niške privrede odrazilo se i na “poslovanje“ prijateljica noći koje su listom izmestile poslovanje iz grada, a mušterije potražile na odmorištu za kamione u selu Prosek. Ovo mesto na Koridoru 10 poznato je po velikom broju kafana gde se zaustavljaju kamiondžije koje voze robu sa Istoka na Zapad i obrnuto. Oni, koji su osim toplog obroka, željni i seksa na brzaka nemaju razloga za brigu, jer nekoliko “dama“ svakodnevno “ordinira“ na ovom mestu.

KO BUDE PLATIO PROSTITUTKU IDE 60 DANA U ZATVOR! Srpski ZAKON predviđa jezive kazne za NELEGALNI SEKS

– Ma, kad nemaju posla pristaju i za večeru u kafani. Ne ide im posao, žale se na mušterije. Kažu, dogovore se za jednu cenu, a kad završe dobiju koliko im daju. Neki im ne daju ništa. Uglavnom su u pitanju žene u godinama, ne mogu mnogo da biraju – kaže jedan stanovnik ovog sela.

Opštirnije na Telegraf.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com