Hronika

84-godišnji muškarac automobilom udario u banderu, teže povređen

Na teritoriji Niša u toku jučerašnjeg dana dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno pet osoba, kažu u niškoj policiji.

84-godišnji muškarac sleteo je s kolovoza, automobilom marke “fiat”, udario u stub električne rasvete i tom prilikom zadobio je teške telesne povrede, kažu u policiji. Nezgoda se dogodila oko 9,45 časova na Bulevaru Medijana.

Oko 17,45 na putu Niš-Svrljig, kod sela Malča, došlo je do sudara dva vozila – “lada niva”, kojom je upravljao 39-godišnji muškarac iz Niša i “mercedes” sa prikolicom, kojim je upravljao muškarac 1995. godište iz Zaječara.

“Pored materijalne štete, lakše su povređeni vozač “mercedesa” i putnici iz tog automogila, žena 1970. godište i muškarac 1961. godište”, kažu u policiji.

18-godišnji mladić zadobio je lakše povrede, kada je oko 13 časova, na raskrsnici Knjaževačke i Viničke biciklom udario u parkirano vozilo.

U policiji dodaju da je o događajima obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, a po nalogu tužioca obavljeni su uviđaji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com