Kolumna

Sasvim neobičan dan u jednom lepom gradu #Niš

Četvrtak, polako se približava kraj nedelje pa da točak ponovo okrene krug. Ja sam se ponovo našao u Nišu zbog obaveza koje su mi već neko vreme predstavljale pravi teret.
Sticajem okolnosti posao sam završio brzo pa sam zajedno sa svojom lepšom polovinom krenuo u šetnju. Dan je bio prelep. Prijalo je izaći malo posle onog jakog minusa koji neko vreme dominirao Srbijom.

Lepo vreme je izmamilo mnoge da prošetaju gradom. Bilo je tu mladih ali i starijih. Sve koje sam sreo su bili uglavnom nasmejani. Dobro, bilo je onih koji su sa neodobravanjem gledali na moje škljocanje fotoaparatom ali oni su bili najinteresantniji. Primetio sam da Nišlije vole da često koriste bicikle, to mi se baš dopalo. U svakom slučaju bio je to lep dan. Otišli smo u kafić ,,Konstatin“ gde smo pojeli odlične palačinke a kasnije svratili do kafića zanimljivog imena i posebnog izgleda ,,BIRO kafeterija Niš„. Tu smo popili odličan kapućino.

Šetali smo gradom, slikali i uživali.

A da ne bih više dužio i oduzimao vreme, najbolje je da pogledate slike. Znate kako kažu: ,,Jedna slika, hiljadu reči“.

Izvor: http://www.milosmiladinovic.com/2016/01/sasvim-neobican-dan-u-jednom-lepom-gradu-nis/

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com