Politika

Gašić u Nišu: Ko će biti novi kandidat za gradonačelnika?

U niškom SNS-u danas se očekuje sastanak gradskog rukovodstva sa Bratislavom Gašićem, potpredsednikom SNS-a. Ključna tema ovog sastanka je kompletiranje gradskog izbornog štaba, kako bi stranka potpuno spremna dočekala predstojeće izbore i ostvarila apsolutnu pobedu što svi inače i očekuju, kaže izvor Niških Vesti iz redova naprednjaka.

Jedna od tema predstojećeg sastanka će biti i određivanje liste kandidata za narodne poslanike iz grada, ali i rasprava o kandidatu za gradonačelnika, kao i gradskoj odborničkoj listi.

Naš izvor navodi, da je gotovo izvesno da će rukovodstvo stranke najverovatnije ukazati poverenje sadašnjem gradonačelniku Zoranu Perišiću. Jedan od ključnih razloga je i nedavno sprovedeno istraživanje javnog mnenja po kome je upravo on, bez obzira na negativnu kampanju koja se protiv njega vodi, i dalje najpopularniji Naprednjak u Nišu, kažu u toj stranci.

Oni kažu da se Niški naprednjaci ozbiljno spremaju za predstojeće izbore i žele da iz njih izađu sa boljim rezultatom nego na izborima koji su održani 2012 godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com