Politika

ANKETA: Izbori pre izbora 2016.

Ko će odneti većinu na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima, koji će, sada je već sigurno, biti održani na proleće? Za koju opciju ćete vi glasati?
Istraživanja javnog mnjenja su krenula, analitičari počeli sa procenama, svaka partija sa druge strani želi da je upravo ona ta koja će formirati vlast.

Cenzus – 5 odsto, deluje tako malo, ali za mnoge nedostižan broj. Samo što su najavljeni izbori na svim nivoima u Srbiji, uveliko se priča i o mogućim koalicijama.

Za izbore su bile opozicione partije, vlast je pristala, a ko će osvojiti najveći broj glasova, ipak, poslednju reč daće građani.

U susret predstojećim izborima Niške Vesti su odlučile da “preispitaju” javno mnjenje. Ponudili smo vam listu stranaka i mogućih koalicija, za koje se u ovom momentu zna da će učestvovati u izbornoj trci. Anketa će trajati do 10. februara.

Glasajte lajkom na sliku (ne na album)

Zbog velikog broja dolaznih konekcija prema sajtu NiskeVesti.rs, kako bi se anketa koju smo pokušali da sprovedemo, a odnosi se na rejting stranaka pred predstojeće izbore, diskreditovala, kolegijum naše medijske kuće odlučio je da se sa glasanjem nastavi na Facebook strani Niških Vesti, kako bi anketa bila realna.

Anketa će umesto do 1. trajati do 10. februara.

Za vašu političku opciju možete glasati lajkovanjem fotografije.

Glasajte ovde…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com