Hronika

Požar u zgradi u Duvaništu, ima povređenih

Lekari hitne pomoći su na terenu i oni su već zbrinuli jednog pacijenta, akcija je u toku a razmere i uzrok nesreće su još uvek nepoznanica. Policijska uprava u Nišu potvrdila je Niškim Vestima da je u zgradi na Vizantijskom buvaru izbio požar i da su pripadnici uprave na terenu. Poziv su dobili nešto pre 13 časova, više informacija znaće se nakon uviđaja. Za sada bez detalja, rekli su u PU Niš.

Ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć su na lice mesta, potvrdili su Niškim Vestima. Jedan povređeni koga su vatrogasci spasili, zbrinut je u Urgentnom centru Niš. U zavodu očekuju još jednog pacijenta.

“Ekipa je još na terenu i informacije dolaze iz minuta u minut. Kada se ekipa lekara  bude odjavila sa zadatka, znaćemo i više detalja,” potvrdio je PR niške Hitne pomoći doktor Dušan Gostović.

Vatrogasno-spasilačka brigada Niš je na terenu, gde je ekipa vatrogasaca uz pomoć platforme spasila jednog od stanara sa krova zgrade u toku je spašavanje drugog.

Zgrada kojoj gori potkrovlje, nalazi se u blizini osnovne škole “Dušan Radović” i obdaništa “Petar Pan”.

Očevidci kažu da je prizor bio jeziv, gde je sedmoro stanara zgrade sa tog sprata, stajalo na terasi. Svi oni uplašeno su sledili sva uputstva koja su dobijali od vatrogasaca.

 

12659670 10204658962714273 1955128654 n

Uskoro više informacija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com