Društvo

Uručene nagrade najboljim studentima

Najboljim studentima Univerziteta u Nišu uručene tradicionalne nagrade na dan Svetoga Save. Nagrada se sastoji od plakete i novčanog dela. Nagrade su uručili gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić i predsednik Skupštine Grada prof.dr Mile Ilić.

U obraćanju studentima gradonačelnik je rekao da ”Svaki čovek ima dva početka: dan kada se rodio i dan kada je otkrio zašto je rođen.”

Ubeđen sam da vi sada dobro znate zašto ste rođeni i kako bi trebalo u budućnosti da oblikujete svoj životni put. Biti uspešan u bilo kojoj oblasti nije nimalo lako,jer pored svakodnevnog rada i odricanja to je i put prepun iznenadnih prepreka i zamki koje život nosi sa sobom.

Velika je čast za sve nas činjenica da iako nismo materijalno bogata zemlja, ono što nam ne manjka jesu pametni i obrazovani mladi ljudi.

U skladu sa tradicijom i ove godine na dan Svetoga Save prvog srpskog prosvetitelja i utemeljivača naše srpske srednjevokovne države, želimo da pokažemo opredeljenost Grada da prepozna vredne uspešne mlade ljude i pokaže simboličnim nagradama da ceni njihov trud i zalaganje” rekao je gradonačelnik Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com