Promo vesti

NAUTILUS IVAGO – Reklamni materijal

Izgradite imidž vaše kompanije: Nautilus IVAGO

Više od jedne decenije firma Nautilus-IVAGO aktivno učestvuje u izgradnji imidža Vaše kompanije tako što Vam nudimo široku paletu reklamnog materjala.

nautilus ivago 07Višegodišnje prisustvo na polju brendiranja i advertajzinga dovelo je firmu Nautilus-IVAGO u sam vrh kompanija koje se bave ovim poslom, tako da je i  ponuda u skladu sa trendom. Odštampati Logo firme ili slogan na najrazličitijim materjalima i predmetima ne predstavlja problem.

Pored reklamnog novogodišnjeg materjala firma Nautilus-IVAGO ima u ponudi i izradu ID kartica, štampa malih i velikih tiraža (izrada brošura, kataloga, flajera, vizit karti, knjiga, postera…), štampu na tekstilu i još mnogo toga što bi vam pomoglo u što boljem prezentovanju vaše kompanije.

Poklonite poslovnim prijateljima i partnerima jedinstveni suvenir grada Niša – Snežnu kuglu. Pored snežne kugle nude vam i mnoštvo suvenira sa motivima grada Niša na kojima može da se uštampa logo vaše firme.

Opširnije pročitajte i
pogledajte GALERIJU fotografija >>>

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com