Kultura

Kompleti ulaznica za Nišville 2016

Za 33. Internacionalni niški džez festival Nišvil 2016. koji se održava od 11. do 14.avgusta na niškoj Tvrđavi, komplet karata će koštati 3.000, a neposredno pred početak festivala 600 dinara više. Do 31.januara aktuelna je promo cena od 1.500 dinara za 25 koncerata na glavnim binama, najavljuju organizatori.

Na ovogodišnjem Nišvilu između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Džos Stoun, američki trio džez velikana – Siris Čestnat, Leni Vajt i Baster Vilijams , legendarni britanski džez i fank bend Šakatak i mnogi drugi.
Treba napomenuti da će komplet ulaznica za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz neće biti besplatan na narednom izdanju festivala, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs
Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (11 – 14. avgust 2016.) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, a moći će i tokom trajanja festivala da nesmetano izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.
Od 11. do 14.avgusta 2016 na niškom jazz festivalu na 10 festivalskih bina biće izvedeno 100 koncerata na kojima će nastupiti 600 izvođača.
Više informacija na www.nisville.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com