Društvo

Ispovest žene koja je pomogla baki da postane milioner: Nije u redu, da budemo izigrane i Marija Zlatić i ja

M. A. (56) više od četiri godine tragala za bogatstvom koje je ostavio Momčilo Zlatić. Baka obećavala trećinu, ali su ljudi koji je čuvaju dali M. A. tek tri odsto.

NAJZASLUŽNIJA što je Marija Zlatić (86), iz jednog boljevačkog sela, dobila nasledstvo od blizu milion australijskih dolara, bez sumnje je njena komšinica M. A. (56)

– Mariju poznajem od rođenja – počinje svoju priču M. A., koja ne želi da joj se pominje puno ime i prezime, kao ni da se objavljuje njena fotografija.

– Moja majka i Marija su se poznavale, jer su približnih godina.

Posle toga, dve žene su se zbližile. A, pre četiri godine, Marija, koja je iz svoje trošne udžerice, smeštene u šumi u planinskim vrletima iznad Boljevca, dva puta nedeljno silazila do grada kako bi kupila hleba za pse koje čuva, požalila se M. A.

– Kazala mi je da je čula da je njen suprug Momčilo preminuo u Australiji i zamolila me je da joj pomognem da, ako je nešto ostalo iza njegove smrti, to pokušam da pronađem – priča M. A. – Obećala mi je da će me nagraditi, ako nešto uspem da uradim, i istakla da će mi dati trećinu svega. Krenula sam u akciju i prvo se obratila našoj ambasadi u Australiji. Tu su mi, međutim, kazali da oni nemaju nikakve dokaze da je Momčilo Zlatić živeo na petom konitinentu.

Isti odgovor M. A. je dobila i u Ambasadi Australije u Beogradu, ali su joj tu preporučili da angažuje advokatsku kancelariju u zemlji kengura.

– Stupila sam u kontakt sa advokatskom kancelarijom NSW Trustee and Guardian, a oni su mi, posle izvesnog vremena, potvrdili da je u Australiji, 2011. godine, preminuo Momčilo Zlatić – nastavlja M. A. – E, tek je onda počela prava potraga za svim mogućim dokumentima.

Opširnije na Novosti.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com