Društvo

Bogojavljenske nagrade Gradske opštine Medijana

Tradicionalne Bogojavljenske nagrade koje deli Gradska opština Medijana uručene su i ovog januara. Plivači koji su tog dana plivali za Časni krst nagrađeni su zlatni krstićem, najzaslužniji radnici javnih preduzeća ručnim satovima a novinari prigodnim poklonima.

25 plivača koji su u utorak u podne plivali za Časni krst nagrađeni su od niške opštine Medijana zlatnim krstićem. Bogojavljenski vitez Miloš Čičić dobio je zlatni lančić sa krstom i novčanu nagradu od 30 000 dinara.

Gradska opština Medijana uručila je ručne satove radnicima u javnim i komunalnim službama, policiji i istaknutim pojedincima BIA.12583818 436393146551324 16105858 n

Petar Veličković nagrađen je prvi kao najbolji komunalni policajac u Nišu.

Najbolji gradski vatrogasac po mišljenju kolega je Bojan Jovanović. Boban Stamenković je nagrađen ručnim satom kao najbolji u Odeljenju saobraćajne policije Policijske uprave Niš, kao i Aleksandar Nedeljković iz Odeljenja policije PU Niš.

Odeljenje kriminalističke policije imenovalo je i izabralo kao najboljeg radnika Zorana Radisavljevića a Dragan Đorđević najbolji je u Bezbednosno informativnoj agenciji u Nišu.

Najbolje o čistoći grada brine Adžul Asanović koji radi u JKP „Mediana“, koji je takođe dobio nagradu od GO Medijana.

Novinari niških pisanih i elektronskih medija svake godine gosti su ovog Bogojavljenskog prijema na kome dobiju simbolične nagrade za dobru saradnju sa opštinom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com