U fokusu

KRIZA U DRUŠTVU: Manijaci i prostaci na televiziji, talenti na ulici!

Dok se na televiziji promoviše razvrat, blud i površnost, na ulicama večih gradova u Srbiji, talentovani muzičari, pevači, slikari i glumci moraju da izvode perfomanse na ulici.

Na televizijama u Srbiji najviše pažnje dobijaju kriminalci, striperi, starlete, prostitutke, nekulturni i priglupi ljudi, osobe koje nemaju nikakav karakter niti pamet. Za to vreme svakodnevno u Srbiji na ulicama većih gradova razni talenti primorani su na ilegalu.

zmaj od sipova 01

Mnogi muškarci i žene odbivši da se skinu ili da „izigravaju“ nepismene budale u javnosti gube šansu da budu primećeni u današnjem društvu, jer su mediji sasvim „namerno“ skrenuli pažnju na nešto drugo. Na nešto što očigledno nije sa ove strane razuma.

Tako dok imamo prilike na gotovo svim većim kanalima videti popularnog „Zmaja od Šipova“ koji se tereti za zlostavljanje i silovanje jednog momka u svom selu. Možemo videti plastične i glupe devojke koje se dovode u vezu sa elitnom prostitucijom. Možemo videti osobe koje su stekle popularnost glupirajući se na internetu ili one koje su dovoljno sposobne samo da se skinu gole.

zmaj od sipova 02

Za to vreme na stotine talenata, kako pevača, muzičara i slikara, tako i glumaca i potencijalnih državnika primorano je da svoje talente i umeće javnosti pokazuje na ulicama u većim gradovima ili u studentskim prostorijama gde mogu doći do večeg auditorijuma. Ovakvo posrnuće u društvu nažalost dovešće do dodatne degradacije u omladini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com