Društvo

BRAVO ZA KOMUNALCE Očistili trg od gomile smeća za samo nekoliko sati

Čistači niškog JKP „Mediana“ uspeli su da za nekoliko časova očiste centar Niša, koji je odmah nakon završetka sinoćnjeg koncerta Cece Ražnatović bio prepun smeća koje su ostavili gledaoci.

Na stotine limenki i plastičnih flaša od piva bilo je razbacano svuda po trgu Kralja Milana, kao i posle svakog koncerta, ali su komunalci radeći celu noć, uspeli da pokupe sve smeće pre jutra.

U čišćenju su im pomogli i sakupljači sekundarnih sirovina, koji su odmah pošto se masa razišla, počeli da pune džakove praznim limenkama kojih je bilo na svakom koraku.

smece 01
A ovako jutros
Foto: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS Srbija

Koncertu je prisustvovalo oko 35.000 Nišlija, ali uprkos obilnoj konzumaciji alkohola, nije zabeležen nijedan incident, što je potvrđeno zvanično i iz Policijske uprave u Nišu. Skup su pratile maksimalne mere obezbeđenja u koje su osim niške policije i operativaca u civilu bili uključeni i pripadnici niškog odreda Žandarmerije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com