Sport

Karte za Kup Radivoja Koraća od 5

Dvanaesti put Kup Radivoja Koraća biće održan u našem gradu, od 18. do 21. februara igraće se odlična košarka u hali Čair. Od 5. februara u prodaji su karte po cenama od 2.000 i 4.000 dinara. Na kupu će snage odmeriti 8 ekipa, a Nišlije se najviše raduju nastupu Konstantina.

Žreb će biti održan početkom narednog meseca U Beogradu, odmah zatim sledi i početak prodaje kompleta karata.

Nis finale 5

Kako je i ranije najavljivao predsednik Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, Uroš Parlić cene karata će ostati iste kao prošlogodišnje. Karte za sedište na tribinama koštaju 2.000 dinara, za parter duplo više. Prvo će se prodavati kompleti i ako bude ostalo nešto karata one će se kasnije prodavati pojedinačno, tvrdi Parlić. Cena ovih karata je 500 dinara za četvrtfinale, polufinale 700 i za finale 800 dinara.

Pehar “Žućkovu levicu” braniće ove godine Crvena zvezda a učešće su za sada obezbedili i Partizan, Mega Leks, Metalac, FMP, niški Konstantin, Borac a ime još jedne ekipe znaće se posle finala Kupa Srbije u kom se sastaju Vršac i FMP.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com