Društvo

Ceca pozvala Nišlije večeras na Trg kralja Milana

Poslednje pripreme su u toku za večerašnji doček srpske Nove godine i koncert Svetlane Cece Ražnatović.

Saobraćaj će teći normalno u ulici Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa do 18 sati kada će saobraćaj biti potuno obustavljen sve do ujutru u 6 sati, autobusi će u tom periodu biti preusmereni na druge trase.

Ovog popodneva završavaju se i poslednje pripreme kako bi bina, ozvučenje i tv ekipe bile spremne za prenos uživo koji je najavljen na nacionalnoj televiziji Pink.

Cecina bina na trgu

Doček srpske Nove godine počinje večeras u 21 sat nastupom trubača Dejana Petrovića i “Big benda” dok od 22:30 sledi nastup folk pevačice Svetlane Ražnatović.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić najavio da očekuje preko 40.000 ljudi. On tvrdi da će doček u Nišu platiti Republika, a da ni jedan dinar iz gradskog budžeta Niša neće biti potrošen. Komunalna policija zadužena je za red i desciplinu.

Folk diva kako je mnogi nazivaju pozvala je Nišlije na doček srpske Nove godine sa svog Instagram profila i još jednom potvrdila da je koncert poklon Nišlijama..

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com