Društvo

Jovani Jovanović nagrada za doprinos lokalnoj zajednici

Jovana Jovanović, pripadnica organizacije Smart Grupa, student Ekonomskog fakulteta u Nišu, nagrađena je za dobrinos lokalnoj zajednici od Unije zanatlija i preduzetnika region južna Srbija udruženja koje broji preko 8.500 članova privrednika sa juga Srbije. Jovana se aktivno bavi volontiranjem još iz srednje škole.

Voli da pomaže zajednici u kojoj živi i ljudima u njoj. Učestvovala je u realizaciji velikog broja projekata, tribina, a neki od njih su Smart BUS, konkurs za naj lepšu ljubavnu pesmu povodom dana zaljubljenih, učestvovala na organizovanju volontera za nisomniu, medijana sportfest, to su samo neke od Jovaninih akcija kojima je dala za doprinos lokalnoj zajednici, u kojoj živi.

Jovana ne planira da ide iz Niša, već svojim radom i aktivizmom poboljša položaj mladih. Ona je i zastupnik i jedan od osnivaća saveza koji broji dvanaest udruženja i nevladinih organizacija iz Niša.

Kaže da je najlakše otići iz Niša, ali da gde god se ode nije lako i poručuje mladima da se aktiviraju, da svojim angažovanjem menjaju loše stvari na bolje i ostaju u našem lepom gradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com