Društvo

Ceca NEĆE pevati u Nišu?

Muzički producent Aleksandar Vuković objavio pre nekoliko minuta na svom Facebook profilu da je nastup turbo folk pevačice Cece neizvestan i da ona najverovatnije neće pevati za doček Srpske Nove godine u Nišu.

„Informacija je sigurna, iz prve ruke i za sada ne mogu više ništa da kažem, rekao je Vuković Niškim Vestima.

Na brojna pitanja Facebook prijatelja, Vuković je kratko odgovorio:

“Doček će biti u parku Svetog Save….Dejan Petrović big bend orkestar za Vas….”

Ovu informaciju pokušali smo da proverimo u Gradskoj kući, alil odgovor od zvaničnika još uvek nismo dobili.

Ranije danas gradonačelnik Niša rekao je medijima da koncert Cece Ražnatović za doček srpske Nove godine na Trgu kralja Milana, neće koštati Grad Niš ni dinar.

“Budžetom nismo planirali ni dinar za koncert Svetlane Cece Ražnatović na Trgu kralja Milana, koji počinje u 22 sata. Kao predgrupa nastupiće „ Big bend“. Režim saobraćaja će kroz Ulicu Milojka Lešjanina biti izmenjen još sutra uveče jer će bina biti kod Robne kuće Bograd. Bina će gledati prema Tvrđavi. Razgovarali smo i sa policijom i sa organizatorima tako da je to bilo logično mesto jer se očekuje veliki broj ljudi. Vatromet će biti  realizovan u saradnji sa Gradskom opštinom Medijana”, istakao je Perišić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com