Društvo

NiskeVesti

Niške Vesti, informativni portal Grada Niša u 2016. godinu ušao je kao najčitaniji lokalni portal. Prema globalnom sistemu za analitiku alexa.com NiskeVesti.rs su trenutno na 379 mestu u Srbiji. Ispred nas od portala koji se nalaze u Registru medija je samo regionalni sajt juznevesti.com.

Ponosni smo na to da je za samo godinu dana Informativni portal Niške Vesti postao vodeći sajt u našem gradu, a po svim analitikama nalazi se i među vodećim sajtovima u Srbiji.

NiskeVesti.rs u proseku mesečno imaju preko milion jedinstvenih poseta.

Naš portal beleži oko 40.000 jedinstvenih poseta dnevno. Pedest odsto njih pogleda samo jednu stranu, dok se druga polovina zadrži na našem portalu i pregleda i druge strane.

Naši pratioci prema ovoj globalnoj analitici provedu na portalu NiskeVesti.rs nešto više od tri minuta.

niskevesti1

Infromativni portal grada Niša NiskeVesti.rs postoji tek nešto više od godinu dana.

Pokrenuli smo portal u nameri da se razlikujemo od drugih i svesni činjenice da današnji “savremeni” čovek zbog sve bržeg načina života, nije više u mogućnosti da se informiše preko štampe i televizije.

Portal smo koncipirali tako da velikim brojem rublika zadovoljimo potrebe za informacijama većeg broja ljudi, različite starosne strukture i obrazovanja.

Ipak, naša analiza pokazuje da nas u najvećoj meri čitaju mladi ljudi.

konascita

Za veoma mali procent više nas posete muškarci u odnosu na žene.

konascita1

U prvoj godini postojanja cilj nam je bio da postanemo prepoznatljivi i da prikupimo što veći broj čitalaca. Ovaj cilj smo ispunili.

U ovoj 2016. godini našim pratiocima ponudićemo nešto novo i drugačije.

I dalje će u centru naše pažnje biti “čovek”.

Nastavićemo da pišemo o svim temama važnim za građane Niša – BEZ CENZURE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com