Magazin

GOCA: Lezbijke me stalno startuju! Jedna me je muvala na nastupu u Nišu

Pevačica i njen muž tvrde da ih obožavateljke spopadaju na svakom koraku i napominju da nikad nisu prevarili jedno drugo.

Goca Tržan i njen muž Raša Novaković tvrde da ih stalno spopadaju navalentne žene. Pevačica kaže da ne može da se odbrani od lezbijki koje je startuju na nastupima, dok bubnjar redovno dobija fotografije od golih devojaka.
– Stalno me startuju ribe i nemam ništa protiv toga. Međutim, ne znam šta bih radila sa dve si.e – kaže Goca sa osmehom i otkriva na koji joj se način udvaraju lezbijke.

Agresivno udvaranje

– Te žene su bile agresivne, neprijatne, malo me je bilo strah. Recimo, jedna me je muvala na nastupu u Nišu dok sam čekala tonsku probu. Sedela sam za šankom, a ona mi je prišla s prilično grubim stavom i počela je da me muva. Pokušala sam da je iskuliram i na kraju me je menadžer spasao tako što ju je odvukao od mene. Druga neprijatna situacija desila mi se jedne godine u Budvi kad me je riba bez ikakvog razloga uhvatila oko struka. To je bilo baš hevi – priseća se Tržanka.

Pevačica objašnjava zašto žene obleću oko nje.
– Možda zato što ja sama o sebi plasiram te priče da volim žene. U sebi nosim muškarca, koga je jedino moj muž prvi i jedini uspeo da ukroti. Verovatno se taj muškarac u meni sviđa ženama – procenjuje Goca.

Vulgarne su

Njen suprug otkriva da su ga devojke muvale čak i na dan kad se Goci obećao na večnu ljubav.
– Na dan svadbe neka devojka mi je poslala svoju golu fotografiju i napisala: „Srećan brak“, a pre toga mi je nekoliko puta slala vulgarne poruke kako želi seks sa mnom i tome slično. Takve stvari ne krijem od Goce. Kada dobijemo takve ponude, smejemo se – kaže Raša.

Društvene mreže dobija nepristojne ponude

GOCA: MUVAJU ME I OŽENJENI MUŠKARCI

Goci se ne udvaraju samo žene. Pevačica dobija i fotografije muškaraca koji žele seks s njom.
– Ne loži me to da šaljem „gole“ slike mužu, više volim da uživam u stvarnosti. Redovno dobijam slike od drugih muškaraca na Instagramu. Pišu mi da sam najseksepilnija, najbolja, a kada vidim da imaju predivnu ženu ili devojku, nije mi jasno zašto mi to šalju. Udata sam i tu za mene sve prestaje. Ja sam idiot, kao keva nekad ih učim šta treba da rade, ali džaba. Verujte da sam se kao žena osetila jadno jer je glupo to što rade. Moj ego je zadovoljen, nemam potrebu da varam supruga – poručuje Goca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com