Društvo

Za turističke kapacitete GO Medijana – 80

Poboljšanje turističkih potencijala na području niških gradskih opština – Medijane i Crvenog Krsta cilj je projekta koji će biti realizovan sa bugarskim gradom Vracom. Ugovor je zvanično potpisan u Gradskoj opštini Medijana kojoj kao partneru u projektu pripada 80.000 evra .
-Nastavljamo saradnju sa bugarskim partnerima, ovoga puta radićemo na inoviranju kapaciteta u oblasti turizma koji se nalaze na području Gradske opštine Medijana. Bugarski partner će imati obavezu da nivo turističkih potencijala podiže pored granične zone – rekao je Stojanović.

Gradska opština Crveni Krst će po rečima prvog čoveka ove opštine Miroslava Milutinovića sredstva iskoristiti za pokretne bine, olimpijade, osvetljenje i druge potrebe na svom podrčju.

Vodeći partner na projektu koji se bavi edukacijom turističkih radnika i zapošljavanjem u turizmu je oblasna administracija bugarskog grada Vrac, u čije ime je ugovor potpisala Malina Nikolova, načelnica oblasne administracije.

U Gradskoj opštini Medijana uveliko se radi na pribavljnju dokumentacije za projekat rekonstrukcije bine u Parku Sveti Sava vrednom 300.000 evra a koji bi takođe trebalo da ima podršku partnera iz Bugarske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com