Društvo

Počinje gradnja NOVOG KEJA u Nišu

Kako Niške Vesti saznaju na proleće kreće izgradnja i uređenje korita Nišave ispod Železničkog sve do Medoševačkog mosta u dužini od 1500 metara. Direktor Vodoprivrednog centra “Južna Morava” Dragoljub Miljojković potvrdio je za Niške Vesti da je postupak Javne nabavke završen i da sledi potpisivanje Ugovora sa austrijskom firmom Štrabak. Ovaj ugovor težak je 310 miliona dinara ber PDV-a.

Završena je javna nabavka i izabran je izvođač radova, kaže Miljojković za Niške Vesti. Najnižu ponudu dala je austrijska firma Štrabak i prošla. Svetska banka uložiće više od tri miliona evra. dsc 1964 pr

Direktor Vodoprivrednog centra “Južna Morava” Dragoljub Miljojković kaže za Niške Vesti da potpisivanje sa izabranom firmom sledi sredinom meseca:

“Javna nabavka je završena. Sredinom meseca će biti potpisan ugovor sa austrijskom firmom Štrabak, ugovor je težak 310 miliona dinara bez PDV-a.” završava Miljojković za Niške Vesti.

Radovi počinju u proleće, potvrdio je Miljojković. Rok za završetak gradnje je zakonski 18 meseci. Biće to veliko gradilište, kažu stručnjaci i biće angažovano puno niških firmi da obave ovaj posao.

Nišlije bi rekle…konačno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com