Servisne

Raspored bogosluženja za Božić

Raspored bogosluženja za Božić.

U hramu Sveti car Konstantin i carica Jelena biće služena Božićna liturgija 7. januara u 8 sati.  Svete liturgije biće služena i 8. januara u isto vreme na praznik Sabor Presvete Bogorodice i 9. januara na dan Svetog Stefana.

U hramu Sveti Nikola, na Božić biće služena prva Sveta Liturgija od ponoći, druga Sveta Liturgija od 8,30 časova; 8.januar Drugi dan Božića – Sveta Liturgija od 8 sati i 9. januar Treći dan Božića Sveti Stefan –  Sveta Liturgija od 8 sati.

Saborni Hram, na Božić služiće se Sveta Liturgija u 8,30 časova; Sabor Presvete Bogorodice 8.januar – Sveta Liturgija u 8,30 časova i Sveti Stefan 9.januar drugi dan Božića – Sveta Liturgija u 8,30 časova.

Sveti Pantelejmon, na Božić služiće se Sveta Liturgija u 8 sati; Sabor Presvete Bogorodice 8.januar – Sveta Liturgija u 8 sati i Sveti Stefan 9. januar drugi dan Božića – Sveta Liturgija u 8 sati.

Sveti aposlol Luka, na Božić biće služena prva Sveta Liturgija od ponoći, druga Sveta Liturgija od 8,30 časova; 8.januar Drugi dan Božića – Sveta Liturgija od 8:30 sati i 9. januar Treći dan Božića Sveti Stefan – Sveta Liturgija od 8:30 sati.

Hram svetih apostola Petra i Pavla u Jelašnici, na Božić služiće se Sveta Liturgija u 8,30 časova; Sabor Presvete Bogorodice 8.januar – Sveta Liturgija u 8,30 časova i Sveti Stefan 9.januar drugi dan Božića – Sveta Liturgija u 8,30 časova.

Sveta Petka, na Božić biće služena prva Sveta Liturgija od ponoći, druga Sveta Liturgija od 8,30 časova; 8.januar Drugi dan Božića – Sveta Liturgija od 8:30 sati i 9. januar Treći dan Božića Sveti Stefan – Sveta Liturgija od 8:30 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com