Društvo

Zaposleni u Parking servisu vredni u čišćenju snega

Sve ekipe i oprema JKP Parking servis i ove godine su usmereni kao pomoć ostalim službama na terenu, kako bi grad Niš što pre mogao normalno da funkcioniše nakon snežnih padavina. Kontrolori ovog javnog preduzeća vredno rade na raščićavanju snega sa kolovoza i trotoara.

JKP „Parking servis“-Niš od svog osnivanja aktivno učestvuje u radu Оperativnog štaba zimske službe. Iako je Programom rada Operativnog štaba za čišćenje kolovoza i trotoara zaduženo JKP „Medijana“, svake godine u uslovima snežnih padavina, zaposleni iz Parking servisa, pored održavanja posebnih parkirališta pružaju svoj doprinos i u čišćenju snega sa opštih parkirališta, odnosno sa kolovoza i trotoara.

parkingsneg1

„Nakon prestanka padavina i vetra, zaposleni JKP „Parking servis“-Niš su, kao i svaki put u ovakvim uslovima, pristupili čišćenju parking mesta. Parking mesta se čiste po prioritetima, najpre parking mesta za osobe sa invaliditetom, zatim u ekstra i crvenoj zoni, kao i parking mesta pored vitalnih objekata (Pošta, Dom zdravlja itd…). Naš zadatak je da u što kraćem roku, a u skladu sa raspoloživim ljudskim i materijalnim resursima, omogućimo što većem broju naših sugrađana korišćenje parking prostora”, rekao je direktor Parking servisa Marko Janković.

On je najavio da će ove godine Parking servis da nabavi i posebnu opremu koja će između ostalog biti korišćena i za uklanjanje snega sa parkirališta.

parkingsneg2

Kao i svake godine, naplata parkiranja u ovakvim uslovima se obavlja isključivo na očišćenim parking mestima, na kojima je jasno vidljiva horizontalna signalizacija, saopštili su iz ovog preduzeća.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com