Hronika

NIŠLIJA UHAPŠEN U SKOPLJU: Uoči dočeka Nove godine obio stan i ukrao torbicu i jaknu!

SKOPLJE – Skopska policija podnela je krivičnu prijavu protiv V. P. iz Niša (44) zbog sumnje da je u Skoplju izvršio dve teške krađe, saopštio je danas MUP Makedonije.

Srpski državljanin osumnjičen je za “tešku krađu na posebno drzak način” i “tešku krađu u pokušaju”, a kako se navodi, krivična dela izvršio je sa još jednom, za sada nepoznatom osobom 31. decembra 2015. u ranim jutarnjim satima u skopskom naselju Karpoš.

Sudija za prethodni postupak je Nišliji, koji je u policiji priznao krađe, odredio protvor u trajanju od osam dana. Osumnjičeni je, prema policiji, sa saučesnikom provalio u stan sa blindiranim vratima, gde su u prvo u hodniku uzeli žensku torbu u kojoj je bilo oko 20 evra, nakon čega su iz sobe gde su spavali stanari uzeli i mušku jaknu, navela je polcija.

Odmah posle prve pljačke V. P. i njegov saučesnik su pokušali da obiju vrata susednog stana odgovarajućim alatom, ali u tome nisu uspeli jer je u bravi sa unutrašnje strane bio ključ. Nakon nekoliko pokušaja osumničeni su odustali i otišli, ali je stanar primetio provalnike i odmah obavestio policiju.

Policija je, navodi se u saopštenju, uhvatila osumnjičenog V. P. i privela ga u policijsku stanicu, gde je priznao krivično delo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com