Društvo

Đubre ispred arheološkog nalazišta dva meseca niko ne čisti

Džakovi sa cementom, šut, raskopani asfalt, rupe, cigla i smeće na samom parkingu preko puta arheološkog nalazišta Medijana danima ruži ovaj deo grada, koji svakog dana broji mnoge posetioce.

Osim toga, kako je ovo parking za autobuse, nije lako ni parkirati se tu, kažu nezadovoljni građani koji su se javili Niškim Vestima.

“Veliki parking bukvalno na ulazu u Medijanu gde bi trebalo turistički autobusi da se parkiraju. U pozadini na slici se vidi se arheološko nalazište. Šta dalje reći za ovu sramotu”, pita se građanin O.S.

U JKP “Mediani” kažu da znaju za deponiju, ali da oni nisu dobili nalog da to očiste, iako su ga od komunalne inspekcije potražili usmeno.

“Mi smo intervenisali da nam daju nalog uklonimo tu deponiju, jer je stvarno sramota za grad, to ruglo je tu mesec i po, dva, ali mi ne možemo da radimo bez para i bez naloga”, kaže direktor “Mediane” Bratislav Vučković.

On ističe da bi najpre trebalo utvrditi ko je to uradio, a zatim da mu se naplati kazna, i na kraju “Mediani” izda nalog da se deponija od građevinskog materijala očisti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com