Društvo

40 knjiga za 40. rođendan!

JPU „Pčelica“ Niš danas proslavlja još jedan jubilej.

Ove godine vrtić „Leptirić“, jedan od 26 vrtića, slavi četrdeseti rođendan!

„ Dugo sam razmišljala o rođendanskom poklonu. Odlučila sam da to budu knjige, jer se tome najviše raduju i deca i vaspitači. Ove godine, 40 knjiga za 40. rođendan. Simbolika i želja da još dugo godina budemo veseli i lepi. Кada radite sa decom, sve je pesma i razdraganost, ali i velika odgovornost, jer vam je neko poverio svoje najveće blago“ rekla je direktorica Svetlana Mitić na proslavi rođendana.

Foto: JPU Pčelica

Vrtić „Leptirić“ otvoren je davne 1981.godine, 23.februara kao vrtić „Hristina Markišić Tina“. Кrajem devedesetih menja naziv u „Leptirić“ i tada je spadao u red najmodernijih i najuređenijih vrtića u Nišu.

„Leptirić“ pripada grupi većih vrtića JPU „Pčelica“, ima osam vaspitnih i tri jaslene grupe i najprostranije dvorište.
Ovaj jubilarni rođendan, obeležen je u drugačijim uslovima, zbog epidemiološke situacije.

Foto: JPU Pčelica

U čast 40. rođendana, vaspitači i deca svih vrtićkih grupa su organizovali posebne aktivnosti u svojim radnim sobama, a centralna priredba bila je za zaposlene i decu.

Foto: JPU Pčelica

Direktorica Svetlana Mitić je rođendanski poklon uručila odgovornom licu vrtića Кatarini Jadrić koja je obećala u ime celog kolektiva da će nastaviti da se trude da oplemenjuju prostor za prijatan boravak dece i zahvalila direktorici i rukovodstvu ustanove što im je omogućeno da svoju kreativnost pokazuju na delu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com