Sport

27. Međunarodni plivački miting “Sveti Nikola”

Plivački klub “Sveti Nikola” Niš, organizator je 27. po redu Međunarodnog plivačkog mitinga “Sveti Nikola” koji će biti održan 22. i 23. decembra, u dva termina, u prepodnevnom od 9.30 časova kvalifikacione trke, dok su finalne trke na programu od 17.30 časova. Svečano otvaranje mitinga zakazano je za subotu 22. decembar od 17.30 časova.

“Očekuje se dolazak preko 400 plivača u svim kategorijama iz zemlje i inostranstva medju kojima i učesnici evropskih i svetskih prvenstava. Kao gotovo na svim dosadašnjim mitinzima, pored prestavnika domaćih najjačih klubova, učešće su najavili klubovi iz Bugarske, Makedonije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Grčke”, navode iz PK “Sveti Nikola”.

Trka na 50m delfin, biće druga po redu memorijalna trka “Aleksandar Jovanović” posvećena preminulom plivaču PK “Sveti Nikola”.

Na ceremoniji svečanog otvaranja očekuje se prisustvo brojnih gostiju, od gradskih zvaničnika do predstavnika sportskih organizacija i strukovnog saveza, najavljuju organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com