Promo

2.500 evra traži svog vlasnika – Keš na tvoja vrata!

Nakon 7 dana i 14 vrata, BANKER radio i dalje traži budućeg vlasnika 2.500 evra

Nepozvani gosti ispred nasumično odabranih vrata su voditelji BANKER radija i čekaju da im nakon zvuka zvona, koji se emituje u programu radija, otvorite vrata svog doma. Sa sobom najvernijem slušatelju ili slušateljki nose i vredan poklon: 2500 evra u kešu! Novac je obezbedio MAX BET.

Da bi učestvovali u igri KEŠ NA TVOJA VRATA, potrebno je samo da slušate BANKER radio i da imate ulazna vrata koja ćete otvoriti na zvuk zvona koje se pušta na radiju!

Dakle, potrebno je slušati redovno i dosta pažljivo jer zvono može da zazvoni u bilo kom trenutku od 6 ujutru do 6 popodne!

Nakon nasumičnog biranja jedne od preko 800 imena niških ulica u koju će se voditelji uputiti sa novcem, u programu BANKER radija čuje se zvono. Jedan od voditelja spremno čeka ispred nečije kapije ili vrata stana odnosno kuće. Zadatak je da u roku od trideset sekundi otvorite svoja vrata i novac je – vaš.

Mnoge Nišlije bile su sumnjičave o tome da li je ovakva akcija uopšte moguća, ali sve veći broj njih javlja da su pred svojim vratima, na kvaki, pronašli zanimljivu, zelenu, odštampanu poruku.

Kako kaže Mario Radojković, direktor BANKER radija, ovu posetnicu osmislili su kako bi pozdravili Nišlije i dali znak da su u akciji KEŠ NA TVOJA VRATA zaista bili pred njihovim vratima.

„Želimo da i putem Vašeg portala pozovemo sve Nišlije i Nišlijke da slušaju redovno BANKER radio i da ne budu lenji – novac čeka prva vrata koja će se otvoriti, a mi jedva čekamo da vidimo koga ćemo usrećiti pred praznike“, rekao je Radojković za Niške Vesti.

Ukoliko pred svojim vratima ugledate cedulju: „Keš je bio na tvojim vratima“, razumemo zašto ste tužni.

Zato javite celoj familiji, svim prijateljima i komšijama da slušaju BANKER radio i uzdajte se u sreću da baš na svojim vratima, u vreme kada ih otvorite, ugledate Jelenu ili Vladimira, voditelje našeg niškog radija.

Više o igri „Keš na tvoja vrata“ saznajte na linku: https://radiobanker.rs/slusaj-banker-radio-jer-kes-zvoni-na-tvoja-vrata/

Keš na tvoja vrata na BANKER radiju donosi ti: MAX BET – jer živor je igra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BANKER radio (@banker_radio)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com