Politika

Odbornička inicijativa Branislava Jovanovića

Odbornik Branislav Jovanović, predao je inicijativu niškoj Skupštini Grada koju prenosimo u celosti.

“Suočeni sa činjenicom da do današnjeg dana odbornicima Skupštine Grada Niša nije dostavljen izveštaj o relaizaciji Programa razvoja Grada za 2019.godinu koji je od strane Skupštine Grada usvojen i koji predstavlja ključni i strateški dokument svakog grada koji ima viziju strategije razvoja u svakoj poslovnoj godini.

U izradi ovog dokumenta je vođena i javna rasprava gde su uključene i stručne službe nadležnog sekretarijata Direkcije za izgradnju grada, Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj, a i stručna javnost, pre svega Univerzitet i privredno ekonomski savet.

Nedopustivo je da do današnjeg dana nemamo obim i procenat izvršenja po pozicijama i oblastima koje su obuhvaćene ovim programom.

U nadi da ćete ovu inicijativu prihvatiti, unapred zahvalan, uz napomenu da će otvaranjem rasprave po ovom pitanju u punoj meri odbornici, a i šira javnost biti upoznati sa ekspanzijom razvoja koju je grad doživeo u predizbornoj godini”, piše u odborničkoj inicijativi niškog odbornika Branislava Jovanovića.

Šesta Sednica Skupštine Grada biće održana u ponedeljak 2. novembra u sali Oficirskog doma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com