Hronika

Dejančićeva sahrana u Švedskoj, Jovanović još u komi

Dejan Dejančić, ubijeni vlasnik vile DnD u Niškoj Banji biće sahranjen u Švedskoj, gde se nalaze njegova supruga i sinovi. Motivi ubistva još uvek nisu razjašnjeni, a policija je naložila obdukciju tela. Dejan Jovanović, koji je u subotu pucao u njega, a zatim i pokušao samoubistvo, još uvek je živ, potvrdili su jutros Niškim Vestima sa Klinike za neurohirurgiju.

Šta je prethodilo nesreći u Niškoj Banji još uvek je zagonetka. Po svedočenju ljudi koji su ih poznavali, dva Dejana su bili u dobrim odnosima i nikada između njih nije bilo tenzije.

Jovanović je radio kod Dejančića kao recepcioner, a upoznali su se kada je vila DnD počela da se gradi. Navodno, Jovanović je tada radio kao građevinski radnik, a Dejančić ga je zadržao jer su se u međuvremenu sprijateljili.

Za ubijenog vlasnika vile DnD priča se da je bio “ľake ruke” kada je novac u pitanju i da je zaradio dosta para u Švedskoj i nema dosije u policiji.

Dejan Jovanović se nakon ubistva gazde zabarikadirao u vili, a dramu koja je u subotu trajala četiri sata okončao je pucnjem u glavu. On se i dalje nalazi u komi, stanje je teško i bez znakova oprovaka, potvrdili su jutros sa niške Klinike za neurohirurgiju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com