Foto Video ubod

FOTO UBOD: Niš na vodi

Kiša koja je počela da pada u toku noći, uzrokovala je male poplave niških ulica zbog zapušenih kanalizacionih odvoda. Ovo “jezerce” slikano je u 8 sati u Prvomajskoj ulici. U poslednja 24 časa palo je 47,9 litara kiše po kvadratnom metru, a JKP “Naissus”  uverava da sa svom raspoloživom mehanizacijom interveniše po celom gradu.

 Radi se na otklanjanju začepljenja na kanalizacionim otvorima u Knjaževačkoj ulici, na Somborskom bulevaru i okolnim ulicama. Jedna ekipa interveniše na Bulevaru Nemanjića, Romanijskoj ulici, Sremskoj, Božidarčevoj, Pariske Komune. Radi se i u Zetskoj ulici, pored Doma rukometa i Kliničkog centra. Jedna ekipa je na Bulevaru 12. februar, a svo ostalo raspoloživo ljudstvo je raspoređeno u ulici Blagoja Parovića na fizičkom ukljanjanju lišća koje u ovo doba godine pravi veliki problem za neometano oticanje atmosferske vode, saopštili iz ovog javnog preduzeća.

A čiatoci Niških Vesti poslali su fotografije koje su jutros snimljene na Somborskom bulevaru i pijaci u Panteleju, uz konstataciju “da je prva kiša dovela do kolapsa i da su slivnici morali da se očiste pre kiše”.
[foldergallery folder=”images/galleries/Kolaps zbog kise”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com