Društvo

USKORO! Marina dobija sklonište od stakla

Nakon što je na svom Facebook profilu Marina Adamović objavila da je razočarana sporošću administracije, jer ni posle tri nedelje od obećanja premijera i predsednika opštine Medijana nije dobila sklonište, nišku humanitarku je u Obrenovićevoj ulici posetio predsednik GO Medijana Milan Krstić i obećao joj kiosk koji će biti napravljen od stakla.

Razočarana i ljuta, na ivici živaca, kako je napisala, Marina Adamović se javnosti obratila preko svoje Facebook stranice. U poruci se odrekla obećanog skloništa za koje je lično premijer Aleksandar Vučić obećao da će dati pet hiljada evra u korist dvojice bolesnih dečaka. Tekst Marinine poruke možete pročitati ovde.

Ova poruka razočarenja u kome obećano sklonište zove „Skadrom na Nišavi“, došla je i do Milana Krstića,predsednika GO Medijana,  koji je želeo da je lično poseti na njenom „radnom mestu“ u Obrenovićevoj ulici i uveri je da će poštovati šta je obećao.

Marina je Niškim Vestima kazala da je Krstić na očigled prolaznika potvrdio da je “tu stvar preuzeo na sebe.”

“Od sutra se kreće s poslom. Napraviće mi stakleni objekat, biće postavljen po Marininoj želji i neće mnogo koštati,” citirala je Adamović Krstića. Milan Krstić se danas redakciji Niških Vesti nije javio na telefon, najverovatnije zato što je nedelja i neradni dan.

Krstić planira da već sutra ode u Kraljevo gde će naručiti kiosk za mene, po mojoj želji. Kada će biti isporučen zavisi od brzine kojom radnici firme budu to obavili”, kazala je Marina Adamović.

Da podsetimo, pre tačno tri nedelje niška humanitarka bila je prva građanka primljena na razgovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Domu vojske. On je tada obećao da će dobiti sklonište u centru Niša kako bi i dalje nastavila humanitarni rad. Opština Medijana joj je ne dugo zatim izvinila za čekanje i sporo administriranje, o čemu su Niške Vesti već izveštavale. Prilikom obeležavanja krsne slave GO Medijana, Svete Petke, 27. oktobra, Marini Adamović je dodeljeno najveće priznanje, Medijanin “Dukat”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com