Hronika

KRAJ DRAME: Nakon ubistva vlasnika vile, policija uz pomoć šok bombi uhapsila osumnjičenog

Pripadnici žandaramerije rešili su dramu koja se od ranih jutarnjih časova dešavala u vili DnD, kada je kako se pretpostavlja, recepcioner D.J. ubio D.D. vlasnika vile. Oni su bacili dve šok bombe, a zatim je osumnjičenog odvezla Hitna pomoć na nosilima, nakon što je pokušao samoubistvo.

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju, u ranim jutarnjim časovima prijavljena je svađa u DnD vili u Niskoj Banji, a čula se i pucnjava. Iz vile nije izlazio niko, a pregovarački tim pokušavao je pomoću megafona da kontaktira recepcionera D.J. (41). Na povike policije da izađe iz zgrade, nije odgovarao. U međuvremenu je stigla žandarmerija u nameri da uđe u vilu, jer je u to vreme već bilo jasno da se dogodilo ubistvo i da je ubijen vlasnik DnD, D.D. (51).

vilaaGlavni put za ulazak u Nišku Banju blokirale su jake policijske snage i nije bio dozvoljen prolazak ni kolima, ni prolaznicima zbog moguće opasnosti. Ubistvo se dogodilo u ranim jutarnjim satima, a kao motiv, nezvanično se pominje ljubomora, jer su, navodno, i vlasnik i recepcionar bili zainteresovani za istu devojku. Žandarmerija  je upala u objekat uz upotrebu dve šok bombe, a D.J. je  u nesvesnom stanju odvezen kolima Hitne pomoći, jer je u međuvremenu pokušao i samoubistvo. PUT

Prema nezvaničnim informacijama, recepcioner je, nakon što je ubio vlasnika, zadržao goste kao taoce, ali ih je ubrzo i pustio. Takođe, po nepotvrđenim informacijama, D.D. je ubijen sa dva metka, u stomak i glavu. Jedna od radnica, rekla je Niškim Vestima da su dvojica mušaraca imali dobru saradnju i da nikada nije bilo tenzija između njih. Istraga je u toku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com