Hronika

Autom oborio četvorogodišnje dete pa pokušao da pobegne

Niška policija potvrđuje da je u četvrtak, oko 12.30h prijavljena saobraćajna nezgoda u Gornjem Matejevcu u kojoj je učestvovalo vozilo sa beogradskim registarskim oznakama, a kojim je upravljao Nišlija star 34 godine. Vozač koji je pokušao da pobegne nakon što je udario dete, saobraćajne patrole su zaustavile na putu za Malču i priveli u policiju.

Dete je sa povredama glave, u svesnom stanju, prevezeno u Urgentni centar KC Niš.

Uzrok saobraćajne nezgode biće poznat nakon uviđaja.

Sat i po vremena ranije, oko 11 sati u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici kod Elektronske industrije i naselja „Broj 6“ dva automobila su naletela jedan na drugi i tom prilikom povređena su dva lica koja su bili putnici u jednom od vozila koji je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Prema rečima očevidaca, vozilom marke „reno“ niških registarskih oznaka , kao i vozilom marke „golf“ sa niškim registracijama su upravljali muškaraci stari između 55 i 60 godina.

U niškoj policiji kažu da je o ovoj saobraćajnoj nezgodi obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da se još utvrđuju činjenice ovog događaja.

Oko 16 sati na Bulevaru Nemanjića kod Tošić pumpe oboren je biciklista, a u 17h na uglu Romanijske i Vizantijskog bulevara oboren je pešak.

Ekipe niške Htine pomoći zbrinuli su sve povređene i prevezli u Urgentni centar KC Niš na dalju dijagnostiku i lečenje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com