Društvo

NIJE bilo eksplozije kod Tvrđave!

Juče su se redakciji Niških Vesti javili građani koji su želeli informaciju da li je oko podne eksplodirala bomba kod Amfitetara na keju jer je na tom mestu bilo policijskih i vatrogasnih vozila. Odgovor je: nije bomba, već vežba službi koje reaguju u vanrednim situacijama. Pokazna vežba biće održana u ponedeljak 7. novembra u 11 sati na nišavskom keju kod restorana “Gusar”.

U ponedeljak 7. novembra u 11 sati, prvi put u Nišu građani će moći na delu da vide kako združeno postupaju u vanrednim situacijama Vatrogasna služba, Žandarmerija, Hitna pomoć, Crveni krst Srbije i Antiterorističke jedinice.

Zbog održavanja ove vežbe potpuno će biti obustavljen saobraćaj u ulicama Nišavskoj i Jadranskoj u vremenskom periodu od 10:45 do 13:00. Linije javnog prevoza broj 14, 15 i 17 u smeru ka prigradskoj autobuskoj stanici biće preusmerene preko mosta Mladosti ulicama Kralja Stevana Prvovenčanog, Vožda Karađorđa, Generala Milojka Lešjanina, Kneginje Ljubice, i Bulevara 12. februar.

Pokazna vežba službi koje su angažovane u vanrednim situacija u Gradu, biće održana povodom Dana Uprave, a organizuju je opština Medijana i Uprava za vanredne situacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com