Promo vesti

BEYOND – Organski gajeni proizvodi

Kompanija Beyond je najveći domaći distributer organski gajenih proizvoda, superhrane i lider u proizvodnji organskih sirovih hladno presovanih ulja, proizvoda od soje, namaza i zdravih slatkiša.

Osmeh Prirode – slogan našeg preduzeća ukazuje na osnovni princip po kome ono funkcioniše: ponuditi zdravu i biološki vrednu hranu koja sadrži iskonske kvalitete prirode u proizvodima prilagođenim savremenom čoveku.
Kako bismo u potpunosti postigli naš cilj, Beyond je razvio svoju delatnost u tri oblasti: prodavnica zdrave hrane, proizvodnja zdrave hrane i uvoz i distribucija vrednih i kvalitetnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane, a posebno organski gajenih žitarica, mahunarki i semenki.

BEYOND
Vožda Karađorđa 76b
018-514-182
shop@zdravahrana.com
FaceBook
www.ZdravaHrana.com

Pored ostalog, Beyond neumorno radi na polju edukacije kako bismo vam približili ideju i objasnili važnost zdravog načina života. O ovome svedoči portal zdrave hrane i zdravog načina života, www.zdravahrana.com, brojna besplatna predavanja, konsultacije, naš besplatni časopis Zdrava hrana, kao i nekoliko knjiga koje su u pripremi. Na portalu možete u okviru rublika naći dosta zanimljivosti iz sveta pravilne ishrane.

 

Autor: Beyond Zdrava Hrana

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com