Kultura

Nove fore komičara na Niškom Stand up festivalu 4-5

Niški stand up festival odžaće se 4. i 5. novembra u Domu Vojske. Nastupiće 10 najboljih komičara iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne. Svake večeri nastupiće po 5 komičara. Prve festivalske večeri, nastupaju Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić, Nikola Radojlović i Raša Nestorović iz Srbije, kao i Martina Ipša iz Slovenije

Druge večeri će na sceni izaći komičari Jelena Radanović, Nemanja Živanović i Miloš Radojović iz Srbije, Marina Orsag iz Hrvatske i Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine.

Voditelj programa obe večeri biće popularni radio voditelj Predrag Popović Pop.

“Ovo je drug po redu stand up festival u Nišu. Prvi je trajao jedan dan na letnjoj pozornici. Ove godine smo odlučili da probamo da uradimo nešto više i naš festival postavimo u sam vrh stand up festivala u regionu pa tako i ove godine imamo gostujuće komičare iz Hrvatske, Slovenije i Bosne a tu su i naši najpoznatiji komičari. Publika može da očekuje dva sata urnebesnog smejanja a „fore“ koje će komičari pričati spremljene su namesnki za festival u Beogradu i Nišu.“

Ulaznice se u prodaji na blagajni doma Vojske po ceni od 800 dinara za obe večeri i 500 dinara za jedno veče festivala a mogu se i rezervisati na sajtu organizatora www.asmscena.rs i na broj telefona 062321204.

stand up 01

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com