Sport

Bez medalje sa Prvenstva Evrope

Na seniorskom Prvenstvu Evrope u K1 i Low kick disciplini, održanom od 22-30.oktobra u Mariboru (Slovenija), srpska reprezentacija zauzela je 3. mesto u konkurenciji preko 500 takmičara iz 40 zemalja.

Ovoga puta, na žalost uspehu Srbije nije doprineo predstavnik KBK “Niš” Novak Radulović, koji se po prvi put u karijeri vratio bez medalje. Novak je odboksovao odličan meč protiv Bugarina Pencheva, u meču u kom je vodio posle prve i druge runde, sudije su u trećoj dale prednost Bugarinu, dok je sudija u ringu tolerisao nesportske poteze i stalno usmeno opominjao Bugarskog predstavnika, bez ijedne javne opomene.

novak 01

Iako je bio jedan od najmlađih učesnika, dokazao je da može da radi i nadvisi mnogo iskusnije borce, ali je nedostajalo malo sportske sreće koju će na narednom takmičenju probati da nadoknadi većom poenskom razlikom.

Naredno takmičenje za takmičare KBK “Niš” biće Prvenstvo Srbije za juniore i kadete u Full Contact-u , koje se održava 06.11.2016 u Banatskom Novom Selu.

novak 02

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com