Kultura

Audio verzija knjige “Vetrovi zla”

Na 61. međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu u petak, 28. oktobra na štandu Saveza slepih Srbije, audio knjiga niškog pisca Branislava Jankovića “Vetrovi zla” uručena je bibliotekama za slepe i slabovide u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci i Podgorici.

“Audio knjiga “Vetrovi zla” je izdavački projekat Rotary i Rotaract kluba Niš – Medijana i divan je gest koji su izdavači učinili za slepe i slabovide ljubitelje pisane reči ”, rekao je pisac knjige Branislav Janković.

Roman “Vetrovi zla” objavila je izdavačka kuća “Laguna” 2015. godine. Koloplet istorije, fikcije, trilera I fantastike, još jedan je od odličnih ostvarenja niškog književnika.BANE 1

Razvijajući radnju na pretpostavci da Miloš Obrenović nije umro prirodnom smrću, Branislav Janković je darovao čitaocima pitku priču o ljubavi, osveti, prijateljstvu i Srbiji 19. ekaveka, kao i književnog junaka Jevrema Utvića, oteletvorenje svega dobrog i lošeg u čoveku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com