Društvo

REAKCIJA na FOTO UBOD Niških Vesti

Nakon što su Niške Vesti objavile dve fotografije nepropisno parkiranih vozila komunalne policije, reagovala je i sama komunalna policija. Oni su od redakcije zatražili informaciju o datumu i vremenu kada su fotografije snimljene „da bi mogli da preduzmu potrebne mere“.

Niške Vesti su u rubrici „Foto ubod„ 17. oktobra objavile dve fotografije koje su poslali naši sugrađani, a na kojima je zabeleženo nepropisno parkiranje automobila komunalne policije na trotoaru u ulici Zorana Đinđića i u centru grada kod “Telenora”.

U poruci koju je na redakcijsku mejl adresu uputio Milan Đorđević, zamenik načelnika i PR odeljenja komunalne policije piše  „zamoliću vas da mi date podatke kada je vozilo uslikano (datum i vreme) da bismo mogli da preduzmemo potrebne mere.”

Tražene informacije smo im prosledili, a nadamo se da ćemo uskoro moći da obavestimo javnost i o merama koje su preduzeli, jer je jučerašnji “Foto ubod” Niških Vesti izazvao brojne negativne komentare Nišlija o ponašanju komunalnih policajaca u gradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com