Hronika

Uhapšen Leskovčanin zbog dva incidenta u Nišu

Niška policija, uhapsila je devetnaestogodišnjeg M. J. iz Leskovca zbog osnova sumnje da je nožem povredio mladića ispred trafike kod Tvrđavskog mosta 18. oktobra, a pretuko je pedesetogodišnjeg prolaznika dan kasnije u blizini Doma zdravlja.

Po saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu, sudija mu je odredio jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje. Pripadnici policije posumnjali su da iza oba napada stoji ista osoba, jer je sa njim u društvu bila devojka koja odgovara opisu, saznaje Blic.

Prvi incident se desio kada je М. Ј. bio u gradu 18. oktobra sa devojkom iz Niša. Pokušala je da uzme cigarete na trafici kod Tvrđavskog mosta, ali nije želela da plati pa je pokušala da se izvuče. Mladić koji je stajao pored trafike je pokušao da je spreči.

Uhvatio ju je za ruku i tada se umešao M.J. koji je pokušao da je zaštiti pa mu je mladić udario šamar. Posle toga, kako se sumnja, Leskovčanin je potegao nož i zadao mu tri uboda u obraz, podlakticu i levi slabinski deo nanevši mu samo laške povrede.

Dan kasnije M.J. je stajao preko puta Doma zdravlja sa devojkom kada im je prišao pedesetogodišnji Nišlija i pitao da li može da mu plati da ima seks sa njegovom devojkom.

To je M.J. iznerviralo pa ga je pretukao udarajući ga rukama i nanevši mu takođe lake povrede.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com