Hronika

Troje povređeno u tri udesa u Nišu, oboreni biciklista i pešak

Tri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se u poslednja 24 časa dogodile u Nišu. Među njima, povrede su zadobili jedan biciklista i pešak.

Prvi udes dogodio se u petak, 21. oktobra u 16:50h kada su se sudarila dva vozila na kružnom toku izmedju Bulevara Nemanjića i Sremske ulice. Tim prilikom povrede je zadobila žena stara 40 godina.

„Pacijentkinja je s povredama nogu, u stabilnom stanju, prebačena u Urgentni centar KC Niš, na dalju dijagnostiku i lečenje“, saopštavaju iz niške Hitne pomoći.

Istog dana, četiri sata kasnije, oko 21h, povrede glave u saobraćajnoj nezgodi zadobio je biciklista, star 29 godina, kojeg je vozilo oborilo u blizini Palilulske rampe.

Dva sataposle ponoći dogodila se treća saobraćajna nezgoda u kojoj je žena stara 32 godine zadobila povrede glave, kada je na nju na kolovozu u Ulici Vojvode Mišića naleteleo vozilo.

Posle ukazane prve pomoći u stabilnom stanju i biciklista i pešak su u stabilnom stanju prebačni u niški Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com