Društvo

Ceca Ražnatović nosi modele niške modne kreatorke

Nakon prošlogodišnje uspešne revije i zanimljive kolekcije, mlada modna kreatorka iz Niša, Ana Grčić predstaviće svoju novu modnu liniju jesen – zima 2016/2017., za koju kaže da ističe jedinstvenost ženstvenosti. Unikatnost Aninih modela prepoznala je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila oduševljena kreacijama niške kreatorke i to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Ko će se još oduševiti Aninim modelima saznaćemo posle modne revije u Nišu, zakazane za četvrtak, 20. oktobra u restoranu „Perla“ od 20 sati.

Iako se školovala na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu, na odseku za tekstil i odevanje, modna kreatorka Ana Grčić nije želela da živi i radi u prestonici.

CecaKako kaže, rešila je da se vrati u svoj rodni grad jer sebe vidi kao umetnicu koja može energično i kreativno da crta, šije i stvara samo u svom ateljeu u Nišu. 

Ovu dvadesetšestogodišnju modnu kreatorku ne interesuju je trendovi, što se moglo primetiti na njenoj prošlogodišnjoj niškoj modnoj reviji.

Prepoznatljiva je po dugim glamuroznim haljinama, a njena večita inspiracija su, kako kaže, žene i silueta peščanog sata.

Njene unikatne modele otkrila je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

„Prva moja samostalna revija bila je za proleće-leto i prošla je dosta uspešno, iako sam joj pronalazila mane. Mnogo verujem u ovu drugu reviju jer sam za ovih godinu dana sazrela. Naime, modeli iz prethodne kolekcije bili su namenjeni ženama sa savršenim telom, a sada sam se potrudila da malim trikovima prikrijem mane ženinog tela i u prvi plan stavim najlepše adute kod određene građe. Konkretna inspiracija ne postoji, odnosno moja večita inspiracija jesu žene“, kaže za Niške Vesti, modna kreatorka Ana Grčić.

Ana Grcic Modna revija2 2015

Ana nam je otkrila i da je moda za nju uživanje i da ne smatra da odelo čini čoveka, ali da mnogo kazuje o njemu. O svojoj novoj modnoj liniji jesen zima 2016/2017. kaže:

Ana Grčić foto„Prošlu reviju obeležile su večernje duge haljine koje i dalje dominiraju, ali ovu kolekciju čine i kaputi, prsluci i kombinezoni. Kada je reč o materijalima, ima tu i čipke, svile, kašmira, kao i različitih materijala sa štrasom. Kolorit je taman uz dosta floralnih dezena. Neizbežne su i bele haljine, tako da će taj defile biti obavezan“, kaže Ana.

Modna revije Ane Grčić zakazana je za četvrtak, 20. oktobar u restoranu „Perla“ od 20 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com