Društvo

U stanu nepodnošljivo HLADNO!

Iako je i zvanično grejna sezona počela pre dva dana, ima korisnika koji se još uvek smrzavaju u svojim stanovima. U redakciju Niških Vesti stigla je poruka Nišlijke koja živi u ulici Topličina 4 i koja kaže da je u stanu “nepodnošljivo”. Iz Toplane ni mi nismo uspeli da dobijemo objašnjenje, jer se na telefone za intervencije od jutros niko ne javlja.

Čitateljka se Niškim Vestima obratila porukom u kojoj piše:

Molim Vas, da li možete pomoći stanarima u ulici Topličina 4 da konačno dobijemo grejanje. Ovo više nije podnošljivo.Gradska toplana ne reaguje na naše pozive da reše problem. Hvala.”

Na sajtu ovog javnog preduzeća piše da se za intervencije građani mogu javljati svakog radnog dana uključujući i vikendom. Istaknuti su brojevi telefona, ali se na njih niko ne odaziva, uverila se i naša redakcija.

Ulica iz koje se javlja čitateljka, toplotnom energijom se snabdeva iz toplane “Jug”, koja je prošle godine imala mnogo problema, jer su nakon remonta kotlovi curili.

Budući da je jutros u Nišu izmerena temperatura od osam celzijusovih stepeni, nadamo se da Toplana intenzivno radi na rešavanju ovog problema i da ćemo svi uskoro dobiti zvanično saopštenje zašto se Nišlije u ovom delu grada i dalje smrzavaju u svojim stanovima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com