Društvo

Novi autobus već na niškim ulicama

Novi autobus, poklon Grada Beograda Nišu, već saobraća niškim ulicama. Igarbusov autobus uveliko vozi putnike na kružnoj liniji 34.

 

Obećanje dato premijeru Srbije Aleksandru Vučiću da će već od danas koristiti Direkcija za javni prevoz grada Niša je ispunjeno, pa ovaj moderni autobus već prevozi putnike na kružnoj liniji 34.

“Iznenađen sam, jer nisam očekivao ovaj autobus. Često koristim ovu liniju, a navikao sam na one druge, stare autobuse”, kaže jedan od putnika Milivoje Ilić.

autobus2

Druga naša sugrađanka Vukica Nedeljković ističe da je ovaj autobus daleko udobniji.

“U ovako udobnom autobusu se još uvek nisam vozila. Hvala premijeru Vučiću što se setio Grada Niša i rešio da nam pomogne”, kaže ona.

autobus4

Zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Niša Nenad Stanković obišao je putnike na ovoj liniji.

“Obećali smo da ćemo još danas početi da koristimo ovaj moderan autobus i to obećanje smo ispunili, a posebno smo zadovoljni što će putnici imati veću udobnost prilikom vožnje”, rekao je Stanković.

autobus3

Reč je o niskopodnom Ikarbus autobusu, koji je izrađen u saradnji sa Mercedesom. Radi se o autobusu najnovije generacije koji ima “wi-fi”, klimu, brojače putnika, sigurnosne kamere.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com