Društvo

Punoletstvo City Marketing Centra!

Svoj osamnaesti rođendan kompanija City Marketing Centar (CMC) dočekuje više nego zadovoljna. Na današnji dan, pre 18 godina izašao je iz štampe prvi broj časopisa “City Oglasi” i tako je sve počelo. Danas u okviru CMC radi portal kome Nišlije najviše veruju – Niške Vesti, nedavno je uspešno organizovan sedmi po redu “Auto Moto Fest”, a CMC je bio i producent filma o legendarnim Lutajućim srcima. Deo kompanije je i City Café u parku Sveti Sava.

Teško je nabrojati sve što se uradilo i što je bilo uspešno u periodu od osamnaest godina. U nestabilnim ekonomskim vremenima uspeh je postati i opstati, a City Marketnig Centar je pokazao da, uz posvećen rad, prepreke ne postoje.

Da pomenemo samo neke od projekata na kojima smo radili u proteklim godinama, a koje nas čine ponosnima.

Na današnji dan pre tačno 18 godina izašao je iz štampe časopis “City Oglasi” koji, uprkos turbulentnim vremenima, izlazi i danas, i jedini je oglasnik u jugoistočnoj Srbiji.

U oktobru 2014. godine, pokrenut je portal “Niške Vesti”. Posle samo dve godine postojanja, postao je jedan od najčitanijih portala u gradu na Nišavi. Bez uvrede i cenzure, brzo i relevantno, tim profesionalaca svaki dan pronalazi i objavljuje teme koje se tiču svih Nišlija. Čitanjem Niških Vesti, Nišlije počinju i završavaju dan, a postoji i snažna interakcija o čemu govori veliki broj poruka građana koje svakodnevno stižu u redakciju.OLIVER

Oliver Paunović, osnivač i vlasnik CMC, posebno ističe uspešnu organizaciju Auto Moto Festa – Sajma automobila koji je u hali “Čair” održan od 7. do 9. oktobra.

”Uspeli smo da zadržimo kontinuitet u organizaciji Auto Moto Festa, mada nije uvek bilo lako. S ponosom mogu da kažem da je nedavno bio sedmi po redu i da je Niš jedini grad u Srbiji, osim Beograda, koji ima ovu manifestaciju. Trudimo se na sve načine da budemo u službi građana,” kazao je Paunović povodom 18. rođendana City Marketing Centra.SAJAM

CMC je, do sada, bio producent tri dokumentarna filma o Nišu i Nišlijama. “Moj city – moj Niš”, Stari Niš – moj Niš”, a poslednji u nizu, prikazan na zatvaranju ovogodišnjih Filmskih susreta, je film o legendarnoj niškoj grupi “Lutajuća srca”. Ovaj film biće predstavljen i na domaćim i inostranim festivalima.

“Mnogo toga smo uradili na promociji grada. Idemo dalje, uskoro nova iznenađenja iz naše kuće. Imamo tim za nove pobede!”, dodao je Paunović.

A ljubav prema Nišu, CMC preslikava na svaku štampanu publikaciju, na filmove koje producira, a svaka vest na Niškim Vestima ima cilj da Niš bude lepše mesto za život. Time se naša kompanija ponosi.naslovna

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com