Društvo

Uvek i svuda gde su Nišlije – Pizzeria NIGHT&DAY

“Mi smo uvek tu gde su naši sugrađani, kroz niški Auto Moto Fest će ovih dana proći više od dvadeset hiljada ljudi i mi želimo da podsetimo sve Nišlije i goste grada gde mogu najbolje i najkvalitetnije da ručaju dok su tu. Mi smo na neki način već lideri u ovom poslu, ali želimo da nam to bude tradicija, zato smo tu na Sajmu automobila svake godine pa i ove”, kaže vlasnik picerija Night&Day Ivica Zdravković.

Pored ljubaznih hostesa koje posetiocima niškog sajma nude proizvode spravljene u kuhinji ove uspešne niške picerije, iz ove kuće dobre hrane najavljuju novi i obogaćen asortiman.

Usluga bolje i više” već je dobro poznat moto picerije Night&Day u Nišu.

14543854 10202317235249062 3807459486333929063 o

Godine vrednog rada donele su na hiljade mušterija i obavezu da svakoga dana budu bolji.

Prijatan ambijent u centru grada koji je rezervisan za užitak u hrani izvanrednog kvaliteta samo je pozivnica za dolazak. Pečat ipak dolazi iz kuhinje gde se spravlja najkvalitetnija italijanska testenina, originalni mocarela sir, najfiniji pelat paradajz, sveže povrće, prvoklasni pršut, kao i pica od hrskavog tankog testa.

Ova picerija donosi na vaš kućni prag hranu vrhunskog kvaliteta i ukusa.

NightDay01

Opširnije pročitajte >>>

Niške Vesti
Poslovni adresar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com